Skip to the content

Fuld forkælelse

Lidt mere. Lidt ekstra.

Med vores wellnessophold har I mulighed for at trække stikket fra hverdagen og nyde livet lidt ekstra.

Hvis I vil have mere af både det ene og det andet, har I mulighed for at kombinere vores forskellige pakkeophold. Det er også altid muligt at tilkøbe en ekstra nat til jeres ophold. Skriv til os på [email protected] eller ring på 7554 1800, og hør mere om de forskellige muligheder. Bemærk, at nogle af vores ophold ikke kan bookes online, men kun pr. mail eller telefon.

Wellnessophold

Velkommen til en verden af afslapning. Med et wellnessophold hos Kolding Hotel Apartments kan I forkæle hinanden. I får mulighed for at nyde udsigten over Koldinghus og Slotssøen fra spaen på toppen af Dronning Dorotheas Badstue, som er vores nærmeste nabo.

Spaopholdet er inklusiv. 50 minutters behandling, entré til alle bade og faciliteter i badstuen, tapas, vin og lækker morgenbuffet.

 

Opholdet er inklusiv:

-    1 overnatning i lækker lejlighed

-    1 behandling á 50 min. pr. person i Dronning Dorotheas Badstue (Stenmassage, Klassisk massage, Tyrkisk Hamam,  Chokoladeindpakning eller Mudderindpakning med mudder fra Det Døde Hav)

-    Fri adgang til kurbade og saunaer – se mere på koldingkur.dk

-    Tapasanretning, som I kan nyde i loungen eller i lejligheden

-    1 flaske vin eller øl/vand til tapas

-    Morgenmad i vores hyggelige lounge.

 

Book dit ophold ved at skrive til os på [email protected] Du kan også ringe på +45 7554 1800.
Husk, det er altid muligt at tilpasse jeres pakkeophold, hvis I for eksempel ønsker en ekstra overnatning eller måske gerne vil kombinere to forskellige ophold.

 

Stay Surprised

Forær et gavekort

Overrask en, du holder af, og giv et gavekort til Kolding Hotel Apartments. Gavekortet kan både bruges til almindelige overnatninger og til vores mange særlige pakkeophold.