Skip to the content

Har du allergi?

 

Allergener kan være en kompliceret faktor når man holder ferie. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse hos os, uden at du behøver bekymre dig om dine allergier.

 

Morgenmad

 

Vores morgenmadsbuffet er sæson inspireret, hvilket betyder vi skifer løbende ud i den. Skulle du f.eks. være gluten allergiker eller laktose intolerant, så har vi andre muligheder for dig. Vi serverer mandel drik som et laktose-frit (og miljøvenligt) alternativ til traditionel mælk. Stenalderbrød eller glutenfrie boller er også et substitut til normale boller eller franskbrød. Hvis du ønsker at medbringe din egen mad (f.eks. franskbrød eller mælk) på grund af allergier, er du naturligvis velkommen til det.

 

Lejligheder

 

Giver du os besked inden ankomst, giver vi gerne din lejlighed en ekstra grundig rengøring for at sikre, at du kan nyde dit ophold i en allergi-venlig lejlighed.

Alt sengetøj vaskes udelukkende med svanemærket sæbe. Derudover er både shampoo, opvaskemiddel, håndsæbe svanemærket. Det samme gælder sæben der automatisk doseres i vaskemaskinen. Svanemærket er din garanti for, at vores produkter er med til at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. 

Vi gør opmærksom på, at både shampoo, håndsæbe og body wash indeholder parfume.

 

Skulle du have andre bekymringer om allergier kan du kontakte os på tlf. 7550 1800 eller mail.