Skip to the content

Stay in business

Her bliver du opgraderet hver gang

Mere plads, mere centralt … mere af det meste

 

Hos os får du meget mere end bare en seng at sove. Vi tør faktisk godt kalde det en opgradering.

Fra værelse til lejlighed
Du bor i din helt egen lejlighed med ekstra god plads og separate rum inkl. soveværelse og et lille køkken.

Fra udkant til indre by
Du bor midt i Kolding med både byliv, natur, et væld af spisesteder og andre muligheder lige uden for døren.

Fra service til nærvær
De fleste af vores gæster har boet her før, og vi er stolte, når de kommer igen. Derfor gør vi en ekstra indsats for, at du skal føle dig set, velkommen og hjemme hos os.

Fra business as usual til små overraskelser
Vores motto er Stay Surprised. Vi udvikler hele tiden vores faciliteter, tilbud og muligheder, så du vil ofte opleve, at der er sket noget nyt siden sidst. Vi gør også, hvad vi kan for at overraske dig, mens du er her.

Kampagnekode med rabat gælder på overnatning med 1 dags afbestilling og gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter som non-refundable, kampagner, pakker og tilbud.

Loyalitet betaler sig med vores to forskellige firmaaftaler

Få Ekstra fordele med en firmaaftale

Vi er stolte af, at mange af vores gæster vender tilbage igen og igen. Derfor vil vi gerne belønne de erhvervsgæster, der i større eller mindre grad bruger os som fast base i Kolding. Din virksomhed har mulighed for at indgå to forskellige firmaaftaler med os.

Fælles for aftalerne er, at de giver dig og din virksomhed mulighed for rabatter og ekstra gode betingelser for booking og betaling alt efter jeres behov. Du kan læse mere om de to forskellige firmaaftaler herunder.

Stay in Business

Hotellejligheder med alt inklusiv

Vores 73 hotellejligheder er indrettet med lækre designdetaljer, albuerum og rene linjer. Lejligheden byder dig indenfor i en rummelig stue med tv, som glider over i et integreret tekøkken/alrum. Rummene i lejligheden er alle indrettet med designklassikere og holdt i lyse, rolige farver, fordi vi ønsker at skabe en følelse af ekstra god plads.

Der er separat soveværelse og et badeværelse med føntørrer. Du kan lave din aftensmad i køkkenet, bestille take-away eller besøge én af de mange restauranter og caféer, der ligger lige uden for din dør. I køkkenet finder du to kogeplader, alle hvidevarer, gryder og pander samt diverse service. Det er muligt at låne ekstra udstyr i vores lånekasse, så du for eksempel kan stryge dit tøj inden arbejde.

Stay Rested

Meget mere end en seng at sove i

Uanset hvad du har brug for efter en lang arbejdsdag, så har du plads, fred og frihed til det hos os. Du kan smide benene op og slappe af i sofaen foran fjernsynet med den helt store tv-pakke. Du kan sætte dig godt til rette i stuen og arbejde videre. Du kan lave din egen aftensmad i køkkenet, bestille take-away eller besøge én af de mange restauranter og caféer, der ligger lige uden for din dør. Du kan løbe en tur i Marielundskoven og rundt om Slotssøen eller tage en dukkert i Slotssøbadet, der ligger lige ved siden af Kolding Hotel Apartments.

Alle vores hotellejligheder er rummelige, lyse og lækkert indrettede med dansk design og stilrene detaljer. Her er plads til at invitere kolleger eller andre gæster til at spise, hygge eller arbejde, og ønsker I at bo flere i en større lejlighed med hver sit soveværelse, så er det også muligt. Du får med andre ord meget end bare en seng at sove i og de sædvanlige faciliteter, du kender fra et hotel.