Skip to the content

Harteværket

Ønsker I et historisk pust til ferien eller den forlænget weekend, så er Harteværket helt sikkert et besøg værd. Værket åbnede i 2016, som et oplevelsescenter. Her kan I blive klogere på elektricitet, se flotte bygningsværker og ikke mindst “gå på vandet”. Der er også en vandlegeplads og trampolinpark for børnene. Værket stammer helt tilbage fra 1918-1920, hvilket kan mærkes i stedets historie.

Her er der altså masser at se hos Harteværket, der ligger i udkanten af Kolding. Her vil I også kunne se en storslået natur. Tag madpakken med og nyd den i naturen eller i madpakkehuset, som er lavet til lige netop dette.

Harteværket åbningstider

Har I besluttet jer for, at en tur på Harteværket lige er noget for jer?

Så er det vigtigt at notere sig, hvornår de har åbent. Værket er som udgangspunkt kun åbent i højsæsonen (sommeren) samt op til efterårsferien. Der vil derfor ikke være åbent, hvis I kommer i starten af året. Åbningstiderne for sæsonen er følgende;

  • Sæson 2022 (30/4 - 23/10): fredage kl. 12:00 - 18:00 og weekend/helligdage kl . 10:00 - 17:00.
  • Dog åbent hver dag i skolernes sommerferie og i uge 42: kl. 10:00 - 17:00.

Der er altid mulighed for at booke en rundvisning. Ligeså er madpakkehuset også åbent året rundt, hvis I ønsker et sted at spise, mens I spadserer i den smukke natur.

Det er også muligt at booke kanoer ved Harteværket, så I kan tage en tur ned gennem åen og hele vejen ind til midtbyen. Dette er også muligt at gøre året rundt, men hav dog vejret i mente. Det er bestemt sjovest, når vejret viser sig fra sin bedste side.