Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

Aktuelt tilbud for sommerferien

Familie grill

Din helt egen ferielejlighed

 

Du kommer til at bo i hjertet af Kolding med masser af oplevelser lige uden for døren og endnu flere inden for kort køreafstand. Oplev eventyr på Kongeslottet Koldinghus, design og kunst på Trapholt, den hyggelige midtby og Kolding Storcenter med 130 butikker. Herudover er der også vores nabo Slotssøbadet med tropisk badeland, og mulighed for selvforkælelse i Dronning Dorotheas Badstue, hvor de skønneste wellnessoplevelser finder sted. 

Besøg desuden den verdensberømte forlystelsespark LEGOLAND®, der lancerer årets nyhed LEGO DUPLO GURLI GRIS Playground.

Med Kolding Hotel Apartments som udgangspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i den kommende sommerferie.

Sølejlighed stue
Sølejlighed stue
Gadelejlighed stue
Gadelejlighed stue
Køkken
Køkken
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse

Ferielejlighed i hjertet af Kolding

Vi er placeret i midtbyen og er Koldings eneste lejlighedshotel, hvor du får mere plads, bedre beliggenhed og flere muligheder. I alle vores lejligheder finder du altid soveværelse, stue, køkken og badeværelse. 

Vi elsker at overraske vores gæster - også dem, der besøger os igen og igen. Det gælder i indretningen af lejligheder med lyst og venligt dansk design.

Med i prisen er også håndklæder, linned, sengetøj, opvasketabs til opvaskemaskinen, toiletpapir samt forbrug af el og varme.

 

Stue

Opholdet er inklusive:

 

  • Fri afbestilling frem til 14 dage før ankomst
  • Gratis wi-fi
  • TV med 28 kanaler, herunder diverse sportskanaler
  • El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring
  • Se hele vores "Altid inklusive" liste her.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

Tilbuddet gælder i perioden 28 juni - 31 august.

LEGOLAND Billund

NYHED: Besøg den store LEGO® DUPLO® PEPPA PIG Playground, der er det første sted i verden, hvor Gurli Gris’ velkendte univers smelter sammen med LEGO DUPLO serien i et legeområde.

En af Danmarks største attraktioner for hele familien. Her kan du tage på eventyr igen og igen. Du vil ikke blive skuffet! 

Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND® i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, der får dig til at hvine af grin. Udfordr ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, få knoglerne til at rasle af skræk i Ghost – The Haunted House, udforsk LEGOLAND fra oven i LEGOTOP®, eller se verdenskendte bygninger og steder i det hyggelige Miniland.

Herudover lancerer LEGOLAND® i år et helt nyt univers. Arctic Basecamp – nu kan du tage på en interaktiv arktisk ekspedition.

LEGOLAND® er derfor altid en sikker vinder. Og er små 40 minutter fra Kolding i bil.

Kongernes Samling

Koldinghus

Vi tilbyder 20% rabat på entré til Koldinghus med et sommerferieophold hos os.

Koldinghus – Jyllands sidste kongeborg – har gennem sin mere end 750-årige eksistens spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie: som grænseværn, som kongelig residens, som sæde for den lokale statsadministration.

Efter katastrofebranden i 1808 har slotsruinen tiltrukket sig megen opmærksomhed som malerisk ruin, som inspirationskilde for malere og digtere, og gennem mere end 100 år har ruinen været genstand for restaureringer og gradvis indretning til kulturhistorisk museum og hjemsted for kulturelle aktiviteter.

Læs om slottets historie her.

Leg og klatring i skoven

WOW PARK Billund

WOW PARK er en stor lege- og forlystelsespark i skoven, hvor familien boltre hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer.
Parken har masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et stort naturareal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Trætop-legehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde
Her kan du leget helt oppe i trækronerne, rutsje ned i fuld fart og løbe fra træ til træ i sjove hængebroer. WOW PARK er fyldt med leg og spænding i højden. Du kan også prøve den 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – hvor der kan kælkes selvom det er sommer.

Tropisk Badeland

Slotssøbadet

Udeanlæg med Bella Vista sauna og koldtvandspool – udsigt til Koldinghus og Slotssøen.

Vi tilbyder 10% rabat på entré til Slotssøbadet med et ferieophold hos os.

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet er samtidigt et opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for dem, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er to saunaer i omklædningsrummene – én i herreromklædningen og én i dameomklædningen. Temperaturen er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed.

Trapholt Museum for Moderne Kunst

Nanna Ditzel

Nanna Ditzel er en af det 20. århundredes største danske designere. Når man oplever Ditzels design og sanser sammenhængen mellem håndværk og inspiration, forstår man, at det nye ikke opstår, når man hovedløst gentager det kendte, men når man nysgerrigt lader sig inspirere til at udfordre det eksisterende fra mangfoldige og overraskende kilder.

Udstillingen fejrer, at Nanna Ditzel i 2023 ville være blevet 100 år og bliver den mest omfangsrige udstilling om hende til dato. Det er historien om, hvordan man kan udfolde og udvikle sig, hvis man er i føling med den inspiration, som kunsten, kulturen, naturen og hverdagen tilbyder.
Nanna Ditzel – Design til nye højder introfilm

Foto/grafik © Trapholt

Kulturelt kraftcenter

Nicolai Komplekset

Komplekset består af fem selvstændige huse, der samlet fungerer som én kulturel helhed. Det ene hus, en gammel pigeskole, er centrum for kunst, design og iværksætteri. Huset består af udstillingslokalerne i stueetagen. De smukke og lyse udstillingslokaler præsenterer udstillinger med professionel kunst, design og kunsthåndværk. Der er ca. 10 udstillinger om året. Det er altid gratis at komme ind. 

Nicolai for børn er en del af Nicolai Komplekset. Det er et børnekulturhus, der primært henvender sig til de 2-12 årige. Her kan de får lov til at udfolde sig i den store bygnings mange og skiftende aktiviteter; Der er både noget motorikken, den kreative sjæl og for hjernen. Afsted og gå på opdagelse!

 

Zoologisk have og safaripark

Givskud Zoo

Tag på safari i Danmark! I Givskud Zoologisk have kan du komme helt tæt på dyrene, når du kører og går blandt dem.

Oplev unikke dyr. I Givskud Zoo kan du opleve, som det eneste sted i Danmark, Gorillaer. Se den sjældne afrikanske bongo-antilope. Møde kæmpeoddere. Og selvfølgelig, den store løveflok, som du selv kører ind til!

Og hvis de levende dyr ikke er nok til dig, så har Givskud Zoo Danmarks største dinosaurpark! Mød de forhistoriske kæmper og lær om deres liv. 

En dag under åben himmel

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have og nyd en dag under åben himmel. Og ja, der findes masser at lave og opleve her - også for børn.
Der er dyr, man må klappe, legepladser, farverige fugle fra hele verden, en junglesti, 600m2 væksthuse, idéhaver og sågar også en miniudgave af Kolding by.
Det hele er fordelt rundt i den 12 hektar store park og botaniske have, hvor der også løbende afholdes spændende arrangementer for både unge og gamle. 

Ekstra service

Tilpas dit ophold

Her kan du se, hvilke ekstra services vi tilbyder for at gøre dit ophold endnu mere nemt og bekvemt. Du kan næsten få det, som du vil have det. 

Tapas

Nyd en lækker tapasanretning. Tapas skal bestilles dagen før. Afhentes i receptionen og nydes i din lejlighed.

Pris pr. pers. 185,- 

Morgenmad

Sund og nærende morgenmad.
Morgenmad bestilles online og nydes i vores lounge og orangeri, hvor morgenmadsbuffeten er åben mellem 06.45-10.00 i hverdagene og 07.30-10.30 i weekenden.

Pris pr. pers. 130,- / Børn 85,- 

 

Cava

Cava

Nyd duften, smagen og den evigt charmerende cava.

Pris pr. flaske: 120,-

Udstilling af Flora Dania - Kongernes Samling©

Flora Danica på Koldinghus - Spar 20%

Oplev Flora Danica-udstillingen på Koldinghus - Kongernes Samling.

En verden af overdådig porcelæn og storslåede fortællinger åbenbarer sig, nu hvor Kongernes Samling for første gang udstiller deres store beholdning af det originale Flora Danica-stel i Bibliotekssalen på Koldinghus. Fotografi © Iben Kaufmann.

Pris pr. person: 104,-

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue - Spar 15%

Forkæl dig selv med en wellnessoplevelse i Dronning Dorotheas Badstue.
Du kan se en oversigt over alle deres faciliteter her

Entré kræver tidsbestilling og kan bestilles i disse vinduer:
Man - Fre: 10.00-14.00 & 15.00-19.00
Lør - Søn: 09.00-13.00 & 14.00-18.00

Pris pr. person: 275,-

Trapholt

Trapholt - Spar 20%

Er du til kunst og moderne design? Så er Trapholt lige noget for dig.

Pris pr. person: 104,-

Blomster

Blomster

Forkæl din nærmeste med en smuk buket blomster.

Pris pr. Buket: 300,-

Ekstra tid

Du har mulighed for både to timer tidligere check-in og to timer senere check-ud. Om søndagen er der mulighed for at checke ud kl. 15.00.

Pris pr. tilvalg 185,- / Søndag kl. 15:00 450,-

Parkering

Parkering

Bestil parkering til din bil på hotellets egen parkeringsplads.

Psst.. vi har tre el ladestik(EU) til elektriske biler.

Læs mere

Pris pr. bil/dag 45,-

 

Grill

Lån en gasgrill i receptionen. 

Grill 150,-

 

Cykel

Cykel

Tag en cykeltur i Koldings fantastiske natur.

Pris pr. dag: 50,-

Cykelhjelm medfølger selvfølgelig ganske gratis.

Hund

Hunde er hjerteligt velkomne. Vi skal blot have besked ved booking, hvis I ønsker at medbringe jeres bedste firbenede ven. Da vi har begrænsede antal lejligheder hvor hund kan medbringes, vil din booking med hund først være garanteret efter 24 timer.

Hund pr. ankomstdag 200,-

Hund pr. bliverdag 50,-

Stay Surprised

Køb et gavekort

Overrask en du holder af med et gavekort til Kolding Hotel Apartments. Gavekortet kan både bruges til almindelige overnatninger og til vores mange særlige pakkeophold.

Kolding Hotel Apartments

Bestil din næste ferie hos os