Skip to the content
Familie grill

Din helt egen ferielejlighed

 

Du kommer til at bo i hjertet af Kolding med masser af oplevelser lige uden for døren og endnu flere inden for kort køreafstand. Oplev eventyr på Kongeslottet Koldinghus, design og (børne-)kunst på Trapholt, den hyggelige midtby og Kolding Storcenter med 130 butikker. Herudover er der også i vor nabo Slotssøbadets subtropiske badeland, muligheden for selvforkælelse i Dronning Dorotheas Badstue, hvor de skønneste wellnessoplevelser finder sted. 

Besøg også den verdensberømte forlystelsespark, LEGOLAND®, der lancerer den nye LEGO® MOVIE™ World.

Med Kolding Hotel Apartments, som omdrejningspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i den kommende sommerferie.

Sølejlighed stue
Sølejlighed stue
Gadelejlighed stue
Gadelejlighed stue
Køkken
Køkken
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse

Ferielejlighed i hjertet af Kolding

Vi er placeret i midtbyen og er Koldings eneste lejlighedshotel, hvor du får mere plads, bedre beliggenhed og flere muligheder. I alle vores lejligheder finder du altid soveværelse, stue, køkken og badeværelse. 

Vi elsker at overraske vores gæster - også dem, der besøger os igen og igen. Det gælder i indretningen af lejligheder med lyst og venligt dansk design.

Med i prisen er også håndklæder, linned, sengetøj, opvasketabs til opvaskemaskinen, toiletpapir samt forbrug af el og varme.

 

Stue

Opholdet er inklusive:

 

  • Fri afbestilling frem til 14 dage før ankomst
  • Gratis wi-fi
  • TV med 28 kanaler, herunder diverse sportskanaler
  • El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

Tilbuddet gælder i perioden 28 juni - 31 august.

Billund Resort

LEGOLAND

NYHED: Oplev blafrende flag, lansekamp, akrobatiske tricks og vrinskende heste, når det storslåede riddershow Battle of the Brick vender tilbage 25. juni–20. aug. 2023.

Et af Danmarks største attraktioner for hele familien. Her kan du tage på eventyr igen og igen. Du vil ikke blive skuffet! 

Oplev klassikere som Dragen, hvor du på drageryg ridder gennem det forheksede slot, eller får et sug i maven, når du kører med Polar X-plorer's hæsblæsende fart forbi pingviner.

Herudover lancerer LEGOLAND® i år et helt nyt univers. LEGO® MOVIE. Her vil du opleve vilde effekter i de flyvende, filmiske forlystelser. 

LEGOLAND® er derfor altid en sikker vinder. Og er små 40 minutter fra Kolding i bil.

Udstilling hos Koldinghus

Kongeskibet Dannebrog

Vi tilbyder 20% rabat på entré til Koldinghus med et sommerferieophold hos os.

Kongernes Samling inviterer frem til d. 22 oktober 2023, besøgende på Koldinghus med ombord på Kongeskibet Dannebrog. Koldinghus' 800 m2 store ruinsal på fire etager danner rammen om udstillingen, som formidler livet ombord for både kongefamilien og mandskabet.

Ruinsalens mange "dæk" sættes i spil i udstillingen og giver de besøgende en oplevelse af selv at stå om bord på skibet med sejldug, dækstole, redningskranse og udsyn til indsejlingen gennem Kolding Fjord – alt sammen tilsat lyden fra maskinrummet blandet med stemmerne fra skibets gaster og mågeskrigene fra de øvre dæk.

Læs mere om udstillingen her.

 

Leg og klatring i skoven

WOW PARK Billund

WOW PARK er en stor lege- og forlystelsespark i skoven, hvor familien boltre hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer.
Parken har masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et stort naturareal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Trætop-legehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde
Her kan du leget helt oppe i trækronerne, rutsje ned i fuld fart og løbe fra træ til træ i sjove hængebroer. WOW PARK er fyldt med leg og spænding i højden. Du kan også prøve den 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – hvor der kan kælkes selvom det er sommer.

Tropisk Badeland

Slotssøbadet

NYHED: Udeanlæg med Bella Vista sauna og pool – med udsigt til Koldinghus og Slotssøen.

Vi tilbyder 10% rabat på entré til Slotssøbadet med et ferieophold hos os.

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet er samtidigt et opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for dem, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er to saunaer i omklædningsrummene – én i herreromklædningen og én i dameomklædningen. Temperaturen er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed.

Trapholt Museum for Moderne Kunst

Connect ME

Oplev et stort digitalt kirsebærtræ, der blomstrer, når personer omfavner foran det, gå på vandet og påvirk det med dine spejlinger, få solsystemets planeter til at synge, kom tæt på et 11 meter højt grantræ fra top til rod og mærk på egen krop, hvordan kunstig intelligens påvirker og udfordrer os i kunsten som i hverdagen.

Udstillingen fokuserer på vores relationer til og med verden. I en tid med klimakrise, voksende ulighed, utryghed og ensomhed er der behov for nye måder at forbindes på. Gennem udstillingens værker udforskes, hvordan relationer er med til at definere, hvem vi er: Er jeg natur? Er jeg relationer? Er jeg teknologi?

Fotografi © Lisa Park

Kulturelt kraftcenter

Nicolai Komplekset

Komplekset består af fem selvstændige huse, der samlet fungerer som én kulturel helhed. Det ene hus, en gammel pigeskole, er centrum for kunst, design og iværksætteri. Huset består af udstillingslokalerne i stueetagen. De smukke og lyse udstillingslokaler præsenterer udstillinger med professionel kunst, design og kunsthåndværk. Der er ca. 10 udstillinger om året. Det er altid gratis at komme ind. 

Nicolai for børn er en del af Nicolai Komplekset. Det er et børnekulturhus, der primært henvender sig til de 2-12 årige. Her kan de får lov til at udfolde sig i den store bygnings mange og skiftende aktiviteter; Der er både noget motorikken, den kreative sjæl og for hjernen. Afsted og gå på opdagelse!

 

Zoologisk have og safaripark

Givskud Zoo

Tag på safari i Danmark! I Givskud Zoologisk have kan du komme helt tæt på dyrene, når du kører og går blandt dem.

Oplev unikke dyr. I Givskud Zoo kan du opleve, som det eneste sted i Danmark, Gorillaer. Se den sjældne afrikanske bongo-antilope. Møde kæmpeoddere. Og selvfølgelig, den store løveflok, som du selv kører ind til!

Og hvis de levende dyr ikke er nok til dig, så har Givskud Zoo Danmarks største dinosaurpark! Mød de forhistoriske kæmper og lær om deres liv. 

En dag under åben himmel

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have og nyd en dag under åben himmel. Og ja, der findes masser at lave og opleve her - også for børn.
Der er dyr, man må klappe, legepladser, farverige fugle fra hele verden, en junglesti, 600m2 væksthuse, idéhaver og sågar også en miniudgave af Kolding by.
Det hele er fordelt rundt i den 12 hektar store park og botaniske have, hvor der også løbende afholdes spændende arrangementer for både unge og gamle. 

Ekstra serviceydelser

Tilpas dit ophold

Her kan du se, hvilke ekstra services vi tilbyder for at gøre dit ophold endnu mere nemt og bekvemt. Du kan næsten få det, som du vil have det. 

Tapas

Nyd en lækker tapasanretning. Tapas skal bestilles dagen før. Afhentes i receptionen og nydes i din lejlighed.

Pris pr. pers. 185,- 

Morgenmad

Sund og nærende morgenmad.
Morgenmad bestilles online og nydes i vores lounge og orangeri, hvor morgenmadsbuffeten er åben mellem 06.45-10.00 i hverdagene og 07.30-10.30 i weekenden.

Pris pr. pers. 125,- / Børn 65,- 

 

Cava

Cava

Nyd duften, smagen og den evigt charmerende cava.

Pris pr. flaske: 120,-

Kongeskibet Dannebrog - Kongernes Samling©

Koldinghus Kongernes Samling - Spar 20%

Oplev udstillingen frem til d. 22 oktober 2023 på Koldinghus - Kongernes Samling.

Udstillingen er en nyopsætning og udvidelse af udstillingen ”KONGESKIBET DANNEBROG”, som kunne opleves på M/S Museet for Søfart i 2022.

Pris pr. person: 104,-

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue - Spar 12%

Forkæl dig selv med en wellnessoplevelse i Dronning Dorotheas Badstue.
Du kan se en oversigt over alle deres faciliteter her

Entré kræver tidsbestilling og kan bestilles i disse vinduer:
Man - Fre: 10.00-14.00 & 15.00-19.00
Lør - Søn: 09.00-13.00 & 14.00-18.00

Pris pr. person: 260,-

Trapholt

Trapholt - Spar 20%

Er du til kunst og moderne design? Så er Trapholt lige noget for dig.

Pris pr. person: 104,-

Blomster

Blomster

Forkæl din nærmeste med en smuk buket blomster.

Pris pr. Buket: 300,-

Ekstra tid

Du har mulighed for både to timer tidligere check-in og to timer senere check-ud. Om søndagen er der mulighed for at checke ud kl. 15.00.

Pris pr. tilvalg 185,- / Søndag kl. 15:00 450,-

Parkering

Parkering

Bestil parkering til din bil på hotellets egen parkeringsplads.

Psst.. vi har tre el ladestik(EU) til elektriske biler.

Læs mere

Pris pr. bil/dag 45,-

 

Grill

Lån en gasgrill i receptionen. 

Grill 150,-

 

Cykel

Cykel

Tag en cykeltur i Koldings fantastiske natur.

Pris pr. dag: 50,-

Cykelhjelm medfølger selvfølgelig ganske gratis.

Hund

Hunde er hjerteligt velkomne. Vi skal blot have besked ved booking, hvis I ønsker at medbringe jeres bedste firbenede ven. Da vi har begrænsede antal lejligheder hvor hund kan medbringes, vil din booking med hund først være garanteret efter 24 timer.

Hund pr. ankomstdag 200,-

Hund pr. bliverdag 50,-

Stay Surprised

Køb et gavekort

Overrask en du holder af med et gavekort til Kolding Hotel Apartments. Gavekortet kan både bruges til almindelige overnatninger og til vores mange særlige pakkeophold.

Kolding Hotel Apartments

Bestil din næste ferie hos os