Skip to the content

Ferielejlighed i Kolding Midtby

Tag en velfortjent ferie væk fra hverdagen og brug os som din base i vinterferien. I vores ferielejligheder er der plads til hele familien. I alle lejligheder vil I opleve danske designikoner, nye klassikere og finurlige overraskelser.

Bo i hjertet af Kolding med masser af oplevelser lige uden for døren og endnu flere inden for kort køreafstand.

Oplev eventyr på Kongeslottet Koldinghus, design og kunst på Trapholt, den hyggelige midtby eller Slotssøbadet med det tropiske badeland og muligheden for selvforkælelse i Dronning Dorotheas Badstue, med lækre wellnessoplevelser. 

Opholdet er inklusive:

 

— 

Tilkøb en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge som åbner fra kl. 6:45 i hverdagene og kl. 7:30 i weekenden. 

Tilbuddet gælder i perioden 9 - 25 februar og kan ikke kombineres med af vores andre kampagner.

Verdens Bedste Legeaftale

LEGO® House

Det ultimative oplevelseshus for små og store LEGO fans. LEGO House er verdens største legehus på 12.000m2 med 25 millioner LEGO klodser. Her kan du lade dit indre legebarn slå sig løs med vores alles nationale legetøj. 

Oplev det prisvindende LEGO House i Billund kun 40 minutters kørsel fra Kolding Hotel Apartments.

 

Læs meget mere om LEGO® House her.

 

Tropisk Badeland

Slotssøbadet

Udeanlæg med Bella Vista sauna og pool – med udsigt til Koldinghus og Slotssøen.

Vi tilbyder 10% rabat på entré til Slotssøbadet med et vinterferieophold hos os.

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet er samtidigt et opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for dem, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er to saunaer i omklædningsrummene – én i herreromklædningen og én i dameomklædningen. Temperaturen er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed.

En del af Slotssøbadet

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue står klar til at give dig den ultimative wellnessoplevelse.

Læn dig tilbage og lad dig forkæle i de historisk indrettede omgivelser. Badstuen byder på en lang række faciliteter som dampbad, stor luksussauna med lysterapi, udendørssauna, udendørsspa, oplevelsesbruser, koldtvandsbassin, saltbassin, duftbassin, relaxbassin, grotten og et stort udvalg af helsende og plejende behandlinger.

Helse og plejende behandlinger har været et fokus siden Dronning Dorotheas Badstue blev etableret 1. juli 2008. Kurbadet giver gæsterne mulighed for at forkæle kroppen og skriver sig dermed ind i en lang kurbadstradition, som antikkens grækere og romere indledte for flere tusinde år siden. Kurbadene havde sin storhedstid i midten af 1800-tallet rundt i hele Europa, hvor datidens sundhedsapostle vægtede de fire elementer vand, luft, ild og jord.

Kongernes Samling

Koldinghus

Oplev åbningen af det nye Koldinghus, som bliver en del af Kongernes Samling. 

Koldinghus er et 750 år gammelt kongeslot og er den perfekte rammer for at genopleve det danske monarki. Koldinghus har haft flere forskellige funktioner gennem århundreder, som fæstning, kongeslot, ruin, museum og forhandlingssted for adskillige fejder. Der har været tider med storhed og tider med fald.

Her kan du opleve historien fortalt i de egentlig omgivelser. Museet er inddelt i flere forskellige afdelinger, men det anbefales, at du starter i Koldinghus’ historiecenter. Her kan du nemlig i kort form se en oversigt over slottets historie fortalt gennem modeller af slottet.

Historiens Vingesus

Skamlingsbanken

Skamlingsbanken er kendt for sin storslåede natur og store fortælling gennem tiden. Med sine 113 meter over havet, er det også Sønderjyllands højeste punkt. Her kan du spejde udover Lillebælt men også langt ind over Sønderjyllands egne.

Historisk er Skamlingsbanken kendt for folkefesterne i 1843-59 som støtte til den danske del af Sønderjylland. I 1863 blev en 16 meter høj støtte til minde om de danske forkæmpere i Slesvig rejst. Allerede året efter blev den sprunget i luften af preusserne. Folk i området havde dog samlet og gemt stenene. Derfor blev den genoprejst i 1866. Den er endnu at se på Højskamlingen og er bestemt et kig værd - ikke mindst for den gode historie.

Det er også muligt med en guidet tur. Det skal dog bestilles på forhånd.

Kolding Hotel Apartments

Bestil din næste ferie hos os