Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

Hold næste møde her

Har du brug for en anderledes og indbydende ramme om dit næste bestyrelsesmøde, teammøde eller måske en workshop?

Hos Kolding Hotel Apartments er der mulighed for et forretningsmøde i smukke omgivelser og velindrettede lejligheder. Vores lejligheder kan huse fra 2-6 personer, og i slotssølejlighederne er der plads til op til 10 personer.

Derfor er vores lejligheder oplagte til heldagsmøder og workshops. Hotellet ligger centralt placeret i hjertet af Kolding og midt i Danmark, så de fleste har kort vej hertil. I lejlighederne er der mulighed for at lave mad sammen, og der er rig mulighed for at strække benene med en tur rundt om Slotssøen.

I lejligheden kan I være helt jer selv, og I har alle de faciliteter til rådighed, der gør, at I kan arbejde koncentreret og fokuseret og få det maksimale ud af dagen.

Der er mulighed for forplejning og lån af av-udstyr til møder og workshops. Det er naturligvis også muligt at overnatte i lejlighederne.

Perfekt til store møder

Slotssølejlighed

Vores eksklusive slotssølejligheder er den perfekte ramme om et heldagsmøde, en workshop eller et bestyrelsesmøde. I Slotssølejlighederne kan der være op til 10 personer, og der er god plads til både at strække benene undervejs, trække vejret på altanen og lave frokost i det store køkken.

Lejlighederne har hver to soveværelser med tilhørende toiletter. Derudover er der en hems med en dobbeltseng, så der er plads til op til 6 overnattende gæster.

Jeg lejer også nogle gange de store penthouselejligheder til at holde servicemøder, fordi det ligger dejligt centralt. Nogle gange laver vi morgenmad sammen, og nogle vælger at overnatte i lejlighederne efter møderne.

Peter Ross Jakobsen, Sysmex

Kolding Hotel Apartments

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt hotelchef Heidi Walz på [email protected] for et tilbud på en fast erhvervsaftale.
Du er også altid velkommen til at ringe på +45 7554 1800 og høre nærmere.