Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

10 år i træk med overskud

 

6. maj 2024

Koldings populære lejlighedshotel ved Slotssøen kan i år fejre et flot 10-års jubilæum. For 10. år i træk er der sorte tal på bundlinjen hos Kolding Hotel Apartments, og det er der, ifølge direktør Jeanette Therkildsen, primært to årsager til.

Fra 2008 til 2013 var regnskaberne fra Kolding Hotel Apartments lidt af en rutschebanetur. Det gik op og ned, men mest ned. De fleste årsregnskaber fra det daværende Kolding Byferie viste underskud, og det smukt beliggende lejlighedshotel midt i Kolding var økonomisk udfordret.

Udnytter sine styrker
Men siden 2014 har piben haft en anden lyd, og med et overskud på godt 2,9 mio. kr. før skat blev 2023 det 10. år i træk med overskud. Jeanette Therkildsen har været direktør siden 2010, og sammen med sine dygtige medarbejdere og skiftende professionelle bestyrelser har hun forvandlet et af Koldings vartegn til en økonomisk og kommerciel succeshistorie.

Med navneskiftet fra Kolding Byferie til Kolding Hotel Apartments i 2014 tog den positive udvikling for alvor fart. Ifølge Jeanette Therkildsen er der primært to grunde til, at det er lykkedes at vende udviklingen – og fastholde den.

”Det vigtigste er, at vi har været rigtig gode til at udnytte vores iboende styrker. Det gælder især hotellets centrale og samtidig naturskønne beliggenhed på bredden af Slotssøen og for foden af Koldinghus og vores hotellejligheder, som giver gæsterne mere plads og flere muligheder end på et almindeligt hotel. Det andet er, at vi med udgangspunkt i de styrker har skabt en klar og tydelig identitet og dermed en ramme, som vi både kan udvikle og markedsføre os indenfor. Vi er meget bevidste om, hvad vi tilbyder forskellige typer gæster, og vi gør meget ud af at spørge dem og følge med i, hvad de efterspørger,” fortæller hun.

Klar og tydelig identitet
Navneskiftet til Kolding Hotel Apartments i 2014 var den foreløbige kulmination på arbejdet med at skabe en tydelig og tidssvarende identitet, og samtidig blev hotellets slogan ”Stay Surprised” også født.

”Det har betydet rigtig meget for både vores drift og udvikling. Stay Surprised er vores løfte til vores gæster og samtidig en daglig reminder til os selv om, at vi tror på, at selv små overraskelser gør en stor forskel. Vi prøver altid på at overraske vores gæster positivt, også selvom de har besøgt os mange gange før,” forklarer Jeanette Therkildsen.

Og det er der rigtig mange, både erhvervsgæster og turister, der har. Antallet af gengangere er højt, og dermed har Kolding Hotel Apartments formået at skabe et korps af loyale kunder, der samtidig også er gode ambassadører for hotellet.

Hele stay-tankegangen og den dobbelte betydning af ordet, som både betyder ”ophold” og ”forbliv”, er samtidig grundlaget for den konstante udvikling af nye koncepter, som også kendetegner Kolding Hotel Apartments. Det gælder f.eks. Stay Green, som handler om hotellets miljø- og bæredygtighedsarbejde. Stay Balanced, der rummer forskellige tilbud til gæsterne inden for sundhed og velvære. Og Stay Playful, der dækker over Kolding Hotel Apartments’ mange tilbud til børn og børnefamilier.

Konstant fornyelse
Det er dog ikke kun hotellets image og koncepter, der er blevet fornyet gennem de seneste 10 succesfulde år. Jeanette Therkildsen peger på, at hotellet også har fulgt klare planer for alt fra vedligehold og fornyelse af lejligheder og bygninger til markedsføring.

”Lejlighedernes indretning og det samlede indtryk skal selvfølgelig følge med tiden. Det arbejder vi konstant på, ligesom vi også har skabt en lounge, hvor gæsterne både kan få en god start på dagen med en sund og nærende morgenbuffet og nyde drinks og snacks i løbet af dagen. Det handler om at lytte til gæsterne og følge med i, hvad de forventer,” siger Jeanette Therkildsen.

Kolding Hotel Apartments har, ikke mindst takket være sine rummelige hotellejligheder, masser af erhvervsgæster og turister. I 2023 var den såkaldte belægningsprocent på hele 79, hvilket betyder at hotellets 73 lejligheder i gennemsnit over et år var udlejet 79 procent af tiden. I alt var der 45.000 overnatninger på hotellet i løbet af 2023.

For yderligere oplysninger kontakt gerne:
direktør Jeanette Therkildsen på tlf. 2143 8039.

Kolding Hotel Apartments

Flot regnskab og høje gæstevurderinger

 

11. juni 2023

Glade gæster belønner Kolding Hotel Apartments med flot regnskab og høje vurderinger

2022 var generelt et travlt år for danske hoteller. Alligevel formåede Kolding Hotel Apartments at skille sig positivt ud i branchen med en exceptionelt høj belægningsprocent, imponerende gæstevurderinger og et solidt overskud trods stigende udgifter til rengøring, el og andre driftsomkostninger. Det viser lejlighedshotellets netop offentliggjorte årsregnskab.

Selvom coronaen stadig påvirkede hoteller og resten af samfundet i begyndelsen af 2022, er det lykkedes Kolding Hotel Apartments at levere et flot regnskab for sidste år med et driftsresultat på godt 2,8 mio. kr. og et overskud på godt 1,3 mio. kr. efter skat. Hotellets lejligheder har haft en belægningsprocent på 80 i gennemsnit i 2022, og det er kun set bedre en gang i hotellets historie.

Rekordomsætning på turisme
Administrerende direktør hos Kolding Hotel Apartments, Jeanette Therkildsen, har da også svært ved at få armene ned.

”Vi er rigtig stolte over resultatet. Vi har oplevet den højeste omsætning nogensinde på turister, og omsætningen på erhvervskunder er næsten på niveau med rekordåret 2016. Selvom inflation og generelt stigende udgifter til driften trækker ned, ligger resultatet over budget,” siger hun.

Det gode værtskab
Overskuddet bliver som altid brugt til at investere i forbedringer og udvikling af både Kolding Hotel Apartments bygninger, lejligheder og de mange forskellige koncepter, der skal give gæsterne ekstra gode oplevelser. Alt sammen med udgangspunkt i hotellets slogan, Stay Surprised.

”Det er rettesnoren for alt, hvad vi gør. Vi tror på, at selv små overraskelser gør en stor forskel. Derfor har vi også i 2022 skabt vores helt eget værtskabskoncept, Stay Kind, så vi kan sætte det gode værtskab og de gode oplevelser endnu mere i fokus,” forklarer Jeanette Therkildsen.

Imponerende gæstevurderinger
Og hotellets mange gæster kvitterer i den grad for det gode værtskab og de gode oplevelser. Det ses i deres evalueringer, der udmønter sig i en såkaldt NPS (Net Promotor Score). I det internationalt anvendte system anses en score på over 30 som ”god”, over 50 som ”rigtig god” og over 70 som ”fremragende”. Kolding Hotel Apartments’ score ligger på 74,7.

”Det er selvfølgelig afgørende, at vores gæster på den måde kvitterer for vores måde at gøre tingene på. Det bekræfter os i, at vi er på rette spor, både hvad angår det gode værtskab, indretningen af vores rummelige hotellejligheder og udviklingen af vores koncepter, der skal give gæsterne positive og overraskende oplevelser,” siger Jeanette Therkildsen.

 

Lokal forankring og samarbejde
Hun mener desuden, at en stærk lokal forankring og godt samarbejde både med virksomheder, der booker hotellets lejligheder til medarbejdere og forretningsforbindelser, og med attraktioner, restauranter og andre venues i Kolding er stærkt medvirkende til det gode regnskab.

”Vores hotellejligheder bliver ofte brugt i forbindelse med arrangementer på nogle af byens gode restauranter og eventsteder, der ikke selv kan tilbyde overnatning. Vores hotellejligheder giver også gode muligheder for, at større grupper, familier og venner, kan overnatte sammen og udnytte de gode rabataftaler, vi har med restauranter og attraktioner,” vurderer Jeanette Therkildsen.

Kolding Hotel Apartments er i gang med en løbende renovering af hotellets lejligheder og bygninger, men forventer alligevel at kunne fastholde omsætningen i 2023.

For yderligere oplysninger kontakt gerne:
Adm. dir. Jeanette Therkildsen på tlf. 2143 8039.

Kolding Hotel Apartments

Tredobling af overskuddet

 

7. april 2022

Kolding-hotel lyser op i hårdt ramt branche

2021-regnskabet for et af Koldings mest populære hoteller, Kolding Hotel Apartments, viser en tredobling af overskuddet i forhold til året før. Hotellet har klaret sig bedre igennem coronatiden end mange af kollegerne i branchen, der har været hårdt ramt af nedlukninger og restriktioner.

Store dele af hotel- og restaurationsbranchen kæmper stadig med eftervirkninger af de seneste års restriktioner og nedlukninger. Men Kolding Hotel Apartments har klaret sig godt igennem krisen.

 

Ingen nedlukning her

Selv i det værste corona-år, 2020, præsterede lejlighedshotellet i Koldings latinerkvarter et overskud, og i 2021 blev det tredoblet til godt 1,1 mio. kr. Det flotte resultat skyldes ifølge direktør Jeanette Therkildsen flere forskellige faktorer.

 

”I modsætning til andre, og til hvad mange tror, så har vi ikke været lukket ned på noget tidspunkt i løbet af pandemien. Der er ingen tvivl om, at vores koncept med hotellejligheder med egen indgang, eget køkken osv. har været en styrke med alle de forholdsregler, vi har skullet tage igennem de seneste par år,” konstaterer hun.

 

Udvikling og renovering

Der var dog mere stille i lejlighederne i 2020, og det udnyttede Kolding Hotel Apartments til at sætte gang i en række udviklings- og renoveringsprojekter, der for alvor slog igennem i 2021.

 

”Vi har blandt andet fået nyt online bookingsystem og en digital gæstebog, og så er vi blevet certificeret med både Green Key og Det Økologiske Spisemærke for vores indsatser omkring miljø og fødevarer. Vi har også udviklet et nyt koncept for børn, Stay Playful, og i det hele taget har alle medarbejdere bidraget stærkt til, at vi har kunnet bruge den lidt bedre tid end vanligt i 2020 til at stå skarpt og stærkt i 2021,” siger Jeanette Therkildsen.

 

Og hendes ros af personalet bliver ikke mindre, når talen falder på de seneste måneder:

”Vi har haft endnu flere bookinger og gæster end normalt, og så er vi desuden i gang med at renovere facaderne på flere af lejlighederne. Så alle løber stærkt lige nu, men de gør det heldigvis med et smil og uden at kny. Det er godt klaret.”

 

”Sindssygt travlt”

De sidste otte måneder af 2021 havde Kolding Hotel Apartments med Jeanette Therkildsens egne ord ”sindssygt travlt”. Og kigger man i ledelsesberetningen i den nyligt offentliggjorte årsrapport for det fondsejede hotel, er der ingen udsigt til, at det billede vil ændre sig foreløbig. Det bliver dog bemærket, at det er en forudsætning, at der fortsat er styr på corona-situationen.

 

”Vi er en lille, uafhængig organisation. Det betyder dels, at vi lynhurtigt kan tilpasse os, når der sker dramatiske ændringer i samfundet, som vi har set med corona, og som vi ser nu i forbindelse med krigen i Ukraine med prisstigninger og øgede omkostninger til følge. Det betyder også, at vi hele tiden er opmærksomme på at udvikle nye idéer og koncepter, der matcher både omverdenen og gæsternes skiftende krav og forventninger,” tilføjer Jeanette Therkildsen.

 

Kolding Hotel Apartments har 73 hotellejligheder med blandt andet eget køkken og soveværelse.

 

For yderligere oplysninger:

Se koldinghotelapartments.dk og kontakt gerne direktør Jeanette Therkildsen på 2143 8039.

Kolding Hotel Apartments

Børns ansigter lyser op

 

22. november 2021

Se jeres børns ansigter lyse op til dette års lysfestival

 

I år er det ikke kun de farverige lysinstallationer der kommer til at lyse op til lysfestivalen. Omgivet af den søde duft af nybagte æbleskiver og krydret duft af varm gløgg, kan I se de flotteste lys af dem alle. Nemlig lysene der kommer i jeres børns øjne, når de pludseligt ser deres navn og juletegning blive blæst op med høj lysstyrke og fuld knald på farverne, på Kolding Hotel Apartments facade.

Når Kolding Light Festival lyser Kolding op fra d. 2.- 4. december, bliver det med en helt særlig tilføjelse. I år er det nemlig muligt at få sit navn og flotte juletegning projekteret op på Kolding Hotel Apartments facade, så den bliver en del af lysfestivalen.

 

Hos Kolding Hotel Apartments fortæller direktør Jeanette Therkildsen, at selv små overraskelser kan gøre en stor forskel. Vi forsøger hele tiden at overraske positivt når man besøger os. Derfor handler vi efter princippet Stay Surprised. Vi vil overraske – hver gang.

Og hvis der er noget vi ved, så er det at børn elsker overraskelser. Det er ikke til at tage fejl af. Den umiddelbare glæde der lyser op i deres ansigter, når de bliver begejstret og overrasket. Den er nærmest smittende. Det er derfor den perfekte måde at indlede julens stjernestunder, og få hele familien i julestemning på.

 

Send en børnetegning senest 27. november

Vil I også tage del i juleglæden, er det eneste I skal gøre, at downloade og printe en tegneskabelon herunder, som jeres barn kan farvelægge. Find farverne frem og skab et lille kunstværk. I kan både bruge farveblyanter og tuscher. Når I er færdige, skal den skal selvfølgelig signeres, så I kan være helt sikre på at spotte jeres tegning. Scan eller fotografer den færdige tegning, og send den til [email protected] senest d. 27. november. Fritegninger med temaet jul og lys er også velkomne.

 

Når I besøger hotellet under lysfestivalen og ser jeres tegninger, er der skruet ekstra op for hyggen med gratis æbleskiver i en udendørslounge, og snegaranti allerede fra I går ind i indkørslen. Derudover vil det være muligt at købe gløgg, kakao og mange andre drikkevarer for kun 15 kroner, og få 20% rabat på alle varer i hotellets salgsvæg, som blandt andet indeholder lokale produkter fra Ecooking og Trolden Bryghus.

 

Vind et gavekort

Som en ekstra julegave, vil der også være mulighed for at vinde et gavekort til Buddy Legetøj på 500kr. Der trækkes nemlig seks tilfældige vindere, blandt de børn som indsender en tegning. Vinderne får besked pr. e-mail.

 

Kontakt gerne hoteldirektør Jeanette Therkildsen for yderligere oplysninger – telefon 21 43 80 39.

Kolding Hotel Apartments

Green Key miljømærkning

14. december 2020

Kolding Hotel Apartments glæder sig over et langt bedre resultat for året end forventet på trods af corona-pandemien. Og nu er der endnu mere at juble over på bredden af Slotssøen. Lejlighedshotellet har fået turismens internationale miljømærke, Green Key.

En langsigtet og målrettet indsats for at minimere bl.a. madspild, energiforbrug og andre miljøbelastninger betaler sig nu for Kolding Hotel Apartments. Lejlighedshotellet har opnået 88 af de 136 mulige point i den internationale miljøcertificering, Green Key. Kravet for at få certificeringen er 40 point.

“Det er vi rigtig stolte af. Vi har i de seneste år arbejdet hårdt og systematisk for at styrke eksempelvis økologi og affaldssortering og samtidig skære i vores ressourceforbrug med mere LED-belysning, vandsparere i lejlighederne og meget mere,” fortæller administrerende direktør, Jeanette Therkildsen.

Kolding Hotel Apartments har 74 hotellejligheder med egen indgang, eget køkken og separate soveværelser og har cirka 45.000 gæstedøgn om året.

Meget mindre madspild
Et godt eksempel på miljø- og bæredygtighedsindsatsen findes i hotellets morgenmadsbuffet. Her er der blevet arbejdet detaljeret med at mindske madspildet og samtidig hæve kvaliteten af de råvarer, der bliver brugt i buffeten.

“Vi har fokus på økologiske og lokalt producerede råvarer, så der skal bruges så få ressourcer som muligt på både produktion og transport. Samtidig har vi indført mindre glas og tallerkener i buffeten. Ikke fordi folk ikke må spise det, de kan, men hvis man tager lidt ad gangen, bliver der simpelthen mindre til overs og dermed mindre madspild,” forklarer hotelchef Heidi Walz.

Stay Green
Kolding Hotel Apartments udvikler hele tiden nye koncepter for gæsterne under hovedoverskriften Stay surprised. Et af koncepterne hedder Stay Green, og indeholder forskellige tiltag, som giver gæsterne mulighed for at bidrage til en mere miljørigtig og bæredygtig drift af hotellet. Det kan de f.eks. ved at bruge den digitale gæstebog, der i stort omfang har erstattet printede og trykte materialer og ved at bruge Lånekassen. I kassen kan gæsterne låne det, de lige står og mangler, fra træningsudstyr, husholdningsapparater til spil og bøger. Og de kan også donere det, de ikke længere selv skal bruge, så andre kan få glæde af det.

“Og gæsterne kan lide de ting, vi gør. Det mærker vi både, mens de er her, og når de besvarer vores kundeanalyse eller skriver anmeldelser af deres ophold,” siger Jeanette Therkildsen.

Netop kundernes krav og forventninger til miljørigtig drift af hotellerne er stærkt stigende lyder det fra sekretariatet bag Green Key-miljømærket, der har til huse i hotel- og restaurationsbranchen forening, HORESTA. Green Key er repræsenteret i over 50 lande, og dermed er der tale om en international anerkendelse af Kolding Hotel Apartments’ miljøindsats.

Miljøindsatsen er sat i system
Jeanette Therkildsen tør også godt love yderligere miljøtiltag på hotellet. Der er udarbejdet handlingsplaner med konkrete miljømål som nøje følges, og et af de kommende målsætninger for Kolding Hotel Apartments er Det Økologiske Spisemærke.

For yderligere oplysninger kontakt gerne hoteldirektør Jeanette Therkildsen på 2143 8039.

Kolding Hotel Apartments

Stay Playful – Det’ for børn

 

7. juli 2020

Nyt koncept gør det til en leg at besøge og opdage Kolding

 

Direktøren for Kolding Hotel Apartments, Jeanette Therkildsen, fik idéen til et nyt koncept for hotellets yngste gæster. Og nu, få uger senere, er konceptet Stay Playful – Det’ for børn klar til sommerturisterne. Det indeholder en masse lege, som har været kendt i generationer, og et Stjerneløb i børnehøjde i en helt særlig Koldingudgave.

Corona har vendt verden på hovedet, og vi oplever restriktioner og begrænsninger på de ting, vi plejer at gøre. Det gælder også børn og de aktiviteter og attraktioner, som de og deres familier som regel søger mod i sommerferien.

 

Den kendsgerning gav hotel hoteldirektør og tidligere turistchef Jeanette Therkildsen idéen til et nyt koncept for børn, der sammen med deres familier besøger Kolding. Idéen var at skabe noget, familierne altid kan lave sammen uden at være begrænset af alle mulige hensyn.

 

“Da alle aktiviter var lukket ned i foråret, fik det mig til at tænke på, at der mangler nogle aktiviteter for børn. Nogle aktiviteter, man altid kan kaste sig over, og som passer til os og den særlige ånd her hos Kolding Hotel Apartments. Noget, der både er simpelt og sjovt og virkelig får familierne til at føle, at de er sammen på ferie,” fortæller hoteldirektøren.

 

Og for Jeanette Therkildsen har der aldrig været langt fra tanke til handling. Hun præsenterede idéen for hotelchef Heidi Walz og receptionist Astrid Bruun, og de tre gik straks i gang med arbejdet. Nu er konceptet “Stay Playful – Det’ for børn” klar til hotellets yngste sommergæster.

 

Stjerneløb viser nye sider af Kolding

Konceptet indeholder beskrivelser af en lang række gammel kendte børnelege, -spil og -aktiviteter, f.eks. Tomat, Fisk, Fingerstrik og Gæt og Grimasser. Og så er der Stjerneløbet, som Jeanette Therkildsen med sparring fra Kolding Stadsarkiv har udviklet en helt særlig Kolding-udgave af.

 

“Stjerneløb plejer at være for voksne, men jeg syntes, det var oplagt at skabe et Kolding-stjerneløb for børn og deres familier med udgangspunkt i hotellet og alle de spændende ting og historier, der omgiver os lige her i centrum af Kolding,” siger Jeanette Therkildsen.

 

Stjerneløbet består af to forskellige ruter, der sender børn og deres familier, rundt til blandt andet Slotssøbadet, Nicolai, Legeparken og Koldinghus for at opdage både kendte og gemte historier om Koldings mere end 800 år gamle centrale del. Med sig på turen har de en folder med spørgsmål, og svarene får de, når de kommer tilbage til hotellet ved Slotssøen.

 

Små overraskelser gør en stor forskel

“Det hele passer så godt sammen med vores DNA her hos Kolding Hotel Apartments. Vi tror på, at selv små overraskelser gør en stor forskel, og vi vil gerne skabe gode, back to basic-oplevelser for hele familien. Stjerneløbet og de andre børneaktiviteter er noget, alle vores gæster kan bruge, og det er ganske gratis. Og så bliver de fleste nok overrasket over nogle af de historier, der gemmer sig rundt omkring i Kolding. Det blev jeg i hvert fald selv, da jeg gik på opdagelse for at udvikle Stjerneløbet,” fortæller Jeanette Therkildsen.

 

Selvom konceptet umiddelbart er tiltænkt hotellets gæster, fortæller Jeanette Therkildsen, at Koldings egne børn og deres familier også skal have glæde af det.

 

“Derfor har vi allerede lagt en online-udgave af Stjerneløbet på vores hjemmeside, og den  findes på både dansk og engelsk. Udover at overraske vores gæster har vi også tradition for at spille en aktiv rolle i og for den by, vi er en del af, herunder Koldings design-vision, vores kulturliv og vores historie,” slutter Jeanette Therkildsen.

 

For yderligere oplysninger kontakt gerne direktør Jeanette Therkildsen på telefon 2143 8039

Kolding Hotel Apartments

10-års jubilæum

 

29. april 2020

Hoteldirektør fejrer 10-års jubilæum med mod på mere

 

Få brancher er så hårdt ramt af coronakrisen som hotellerne, men det forhindrer ikke Jeanette Therkildsen i at se lyst på fremtiden i et længere perspektiv. 1. maj fejrer hun sit 10-års jubilæum som direktør for Kolding Hotel Apartments. Det har været 10 år i rivende udvikling, både for hende og hotellet. Og sådan har hun tænkt sig at fortsætte.

Der er ikke meget, der er, som der var, da Jeanette Therkildsen for 10 år siden tog springet fra handels- og turistchef i Kolding til direktør for et af Koldings arkitektoniske vartegn. Det daværende Kolding Byferie med sin smukke beliggenhed ved Slotssøen og foden af Koldinghus trængte på alle måder til fornyelse. Og det fik det.

 

Fra turisthotel til Kolding Hotel Apartments

Lejlighedshotellet har for længst skiftet navn til det mere tidssvarende Kolding Hotel Apartments og står i dag knivskarpt med sine 74 designlejligheder, der huser både turister og erhvervsgæster. Cirka 45.000 overnatninger bliver det til om året, og dermed er røde tal på bundlinjen afløst af fornuftige overskud de seneste mange år.

 

Hotellets smukke og centrale beliggenhed er der dog ikke ændret på. Heldigvis. Jeanette Therkildsen føler sig hjemme her. Både bogstaveligt og billedligt talt.

 

“Jeg har haft et langt arbejdsliv og har været mange gode steder, men her føler jeg virkelig, jeg er landet. Jeg har stedet i mit hjerte, og det endda i en sådan grad, at jeg indimellem skal passe på ikke at tage det alt for personligt, hvis noget siger noget dårligt om os,” siger Jeanette Therkildsen.

 

Glade gæster skal overraskes hver gang

Det er der heldigvis ikke mange, der gør. En hurtig tur på TripAdvisor og et kig i gæsternes evalueringer af deres ophold hos Kolding Hotel Apartments afslører, at langt de fleste er mere end tilfredse. Både med faciliteterne, beliggenheden, lejlighederne og personalet. Mange af gæsterne vender da også tilbage år efter år, og det er én af de ting, der tvinger både Jeanette Therkildsen og resten af medarbejderne på hotellet til at være på tæerne.

 

“Da vi skiftede navn til Kolding Hotel Apartments, indførte vi også et nyt slogan, Stay Surprised. Vi tror på, at selv små overraskelser gør en stor forskel, og vores slogan er et løfte til vores gæster om, at vi altid vil overraske dem. Også selvom de kender os i forvejen. Derfor udvikler vi hele tiden hotellet og vores koncepter, f.eks. Stay Balanced, som blandt andet indeholder programmer til træning, yoga og meditation, og Stay Green, som handler om konstant at forbedre vores miljø- og bæredygtighedsindsats,” fortæller Jeanette Therkildsen.

 

Konstant udvikling giver ro og overskud

Den konstante udvikling holder direktøren på tæerne, og samtidig er den også med til at give hende ro og overskud.

 

“Jeg har det bedst, når jeg selv, og verden omkring mig, er i bevægelse. Der er hele tiden noget, vi kan gøre bedre, klogere, sjovere – både som mennesker og som virksomhed. Den konstante udvikling bliver en form for flow – en naturlig tilstand, som ikke behøver at være et pres,” forklarer hun og understreger, at udviklingen kommer til at fortsætte.

 

Jeanette Therkildsens karriere har bragt hende vidt omkring, og de 10 år, hun nu kan fejre som direktør for Kolding Hotel Apartments, er den længste ansættelse, hun nogensinde har haft. Hendes passion og loyalitet for hotellet betyder dog ikke, at hun ikke beskæftiger sig med andet.

 

Én dag om ugen er afsat til at drive den lille virksomhed, som er Jeanette Therkildsens andet hjertebarn: DuKanDet.nu. Her tilbyder hun i sin egenskab af NLP Master Practitioner coaching- og mentorforløb til både andre erhvervsledere og private, der har brug for at finde retning og mening.