Skip to the content

Nyd en afslappende ferie

 

Tjek ind og slap af hos Kolding Hotel Apartments i hjertet af Koldings latinerkvarter med kongeslottet Koldinghus og Slotssøbadet som nærmeste naboer.

Med Kolding Hotel Apartments, som omdrejningspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i de kommende helligdage.
Oplev den skønne natur omkring Kolding, såsom Marielundsskoven, Kolding Ådal, Slotssøen med den romantiske Kærlighedsstien. Og til de mere livlige sjæle, er den ene af vores naboer et tropisk badeland med 30 graders varme døgnet rundt, hvor den glade vandhund kan slippes løs i flere timer, imens der også kan findes afslapning i dampbadet eller Dronning Dorotheas Badstue.

Opholdet er inklusive:

 

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

Kongernes Samling

Koldinghus

Vi tilbyder 20% rabat på entré til Koldinghus med et ferieophold hos os.

Koldinghus – Jyllands sidste kongeborg – har gennem sin mere end 750-årige eksistens spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie: som grænseværn, som kongelig residens, som sæde for den lokale statsadministration.

Efter katastrofebranden i 1808 har slotsruinen tiltrukket sig megen opmærksomhed som malerisk ruin, som inspirationskilde for malere og digtere, og gennem mere end 100 år har ruinen været genstand for restaureringer og gradvis indretning til kulturhistorisk museum og hjemsted for kulturelle aktiviteter.

Læs om slottets historie her.

 

LEGOLAND Billund

NYHED: Besøg den nye forlystelse ARCTIC BASECAMP – Byg med de andre opdagelsesrejsende i det interaktive hovedkvarter, hvor du kan gøre klar til den næste polarekspedition ind i ishulen!

Et af Danmarks største attraktioner for hele familien. Her kan du tage på eventyr igen og igen. Du vil ikke blive skuffet! 

Oplev klassikere som Dragen, hvor du på drageryg ridder gennem det forheksede slot, eller får et sug i maven, når du kører med Polar X-plorer's hæsblæsende fart forbi pingviner.

Herudover lancerer LEGOLAND® i år et helt nyt univers. LEGO® MOVIE. Her vil du opleve vilde effekter i de flyvende, filmiske forlystelser. 

LEGOLAND® er altid en sikker vinder og nås fra Kolding på kun 40 minutter i bil.

Tropisk Badeland

Slotssøbadet

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet er samtidigt et opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for dem, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er to saunaer i omklædningsrummene – én i herreromklædningen og én i dameomklædningen. Temperaturen er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed.

Leg og klatring i skoven

WOW PARK Billund

WOW PARK er en stor lege- og forlystelsespark i skoven, hvor familien boltre hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer.
Parken har masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et stort naturareal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Trætop-legehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde
Her kan du leget helt oppe i trækronerne, rutsje ned i fuld fart og løbe fra træ til træ i sjove hængebroer. WOW PARK er fyldt med leg og spænding i højden. Du kan også prøve den 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – hvor der kan kælkes selvom det er sommer.

Legeparken Kolding

Legeparken er midtbyens gratis fællesområde, hvor leg og kulturelle udfoldelser går hånd i hånd med familiehygge og frisk luft. Legeparken er alle gæsters mødested og udendørs eventscene.

I parken kan du klatre på en virkelighedstro minikopi af Koldinghus, gynge, rutsje og meget mere. Hele året rundt kan du køre om kap i mooncars – og i sommerhalvåret kan du også sejle en tur i robåd, cyklebåd eller deltage i Nicolai for børns sommerferie workshops.

Trapholt Museum for Moderne Kunst

Nanna Ditzel

Nanna Ditzel er en af de største danske designere i det 20. århundrede. For første gang nogensinde udfoldes hendes univers af inspiration og idéer, når Trapholt præsenterer hendes samlede oevre i en sansemættet kontekst af møbeldesign, tekstil, smykker og totalinstallationer.

Udstillingen fejrer, at Nanna Ditzel i 2023 ville være blevet 100 år og bliver den mest omfangsrige udstilling om hende til dato. Det er historien om, hvordan man kan udfolde og udvikle sig, hvis man er i føling med den inspiration, som kunsten, kulturen, naturen og hverdagen tilbyder.

Foto/grafik © Trapholt

Kolding Ådal

Naturskønne Kolding Ådal

I Kolding Ådal er der rig mulighed for at opleve naturen på tæt hold. Åen skærer gennem Kolding og løber hele vejen ud til motorvejen. Her er der mulighed for at se skov, vand og åbne vidder, som viser flotte udsigtspunkter.

Ådalen på cykel

Gennem Kolding Ådal går Ådalsruten, som er en cykelrute. Ruten er ikke afmærket, så det er vigtigt at medbringe kort. Den bringer dig forbi både historiske som naturmæssige seværdigheder.

Tag børnene med til en hyggelig dag i Kolding Ådal

I Ådalen kan du medbringe picnickurv og fiske i Kolding Å. Du kan også tage børnene med ud og sejle kano – eller for de lidt større – i kajak. Ådalen er et oplagt sted for alle aldre, hvor I kan få en dejlig dag i naturen.

Vores Nabo

Kongeslottet Koldinghus

Koldinghus i børnehøjde

Oplev de gamle konger og dronningers ekstravagante liv og omgivelser på det gamle kongeslot, Koldinghus.
Slottet gemmer på hemmeligheder og mysterier, som børn i alle alderen kan leve sig ind i og glemmer nutiden. 

I det gamle tårn finder du et rum med en samling af legetøj, der blev brugt i det tidligere århundreder. Her kan børn sammenligne og opleve hvordan de selv er forskellige og måske lidt lig børn fra kongeslottets storhedstid.

Bliv konge eller dronning for en dag

På 3. etage af nordfløjen kan du træde ind i udklædningsværkstedet, hvor du kan prøve flotte renæssancedragter. Når du har fået de royale klæder på, har du mulighed for at sætte dig i Christian IV's kongestol og lege konge eller dronning.

Givskud Zoo

Tag på safari i Danmark! I Givskud Zoologisk have kan du komme helt tæt på dyrene, når du kører og går blandt dem.

Oplev unikke dyr. I Givskud Zoo kan du opleve, som det eneste sted i Danmark, Gorillaer. Se den sjældne afrikanske bongo-antilope. Møde kæmpeoddere. Og selvfølgelig, den store løveflok, som du selv kører ind til!

Og hvis de levende dyr ikke er nok til dig, så har Givskud Zoo Danmarks største dinosaurpark! Mød de forhistoriske kæmper og lær om deres liv.

En del af Slotssøbadet

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue står klar til at give dig den ultimative wellnessoplevelse.

Læn dig tilbage og lad dig forkæle i de historisk indrettede omgivelser. Badstuen byder på en lang række faciliteter som dampbad, stor luksussauna med lysterapi, udendørssauna, udendørsspa, oplevelsesbruser, koldtvandsbassin, saltbassin, duftbassin, relaxbassin, grotten og et stort udvalg af helsende og plejende behandlinger.

Helse og plejende behandlinger har været et fokus siden Dronning Dorotheas Badstue blev etableret 1. juli 2008. Kurbadet giver gæsterne mulighed for at forkæle kroppen og skriver sig dermed ind i en lang kurbadstradition, som antikkens grækere og romere indledte for flere tusinde år siden. Kurbadene havde sin storhedstid i midten af 1800-tallet rundt i hele Europa, hvor datidens sundhedsapostle vægtede de fire elementer vand, luft, ild og jord.

En dag under åben himmel

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have og nyd en dag under åben himmel. Og ja, der findes masser at lave og opleve her - også for børn.
Der er dyr, man må klappe, legepladser, farverige fugle fra hele verden, en junglesti, 600m2 væksthuse, idéhaver og sågar også en miniudgave af Kolding by.
Det hele er fordelt rundt i den 12 hektar store park og botaniske have, hvor der også løbende afholdes spændende arrangementer for både unge og gamle. 

Marielundskoven

Aktivitet og afslapning i Marielundskoven

Marielundskoven ligger et stenkast fra Kolding bymidte og er et populært udflugtssted – med god grund! I Marielundskoven finder du nemlig et mekka af aktiviteter for krop og sjæl. Der findes et stort antal forskellige vandreruter i varierende sværhedsgrader, så der er muligheder for alle familiens medlemmer. Skal pulsen lidt mere op, findes der Sundhedssporet, hvor I kan måle jeres konditionstal, eller I kan træne balance, styrke eller koordination i træningspavillonen. Hvis det er afslapning I kommer efter, så er det med et fiskeritegn også muligt at koble fra og fiske i skovenes søer, eller I kan gå på jagt efter spiselige svampe i jordbunden.

Skoven består af alt mellem tæt granskov til sum-områder og er helt igennem idyllisk med en hellig kilde og Marielundsøen, der er skovens midtpunkt. Og så er det endda nemt at komme til skovene – både på cykel eller til fods!

Kulturelt kraftcenter

Nicolai Komplekset

Komplekset består af fem selvstændige huse, der samlet fungerer som én kulturel helhed. Det ene hus, en gammel pigeskole, er centrum for kunst, design og iværksætteri. Huset består af udstillingslokalerne i stueetagen. De smukke og lyse udstillingslokaler præsenterer udstillinger med professionel kunst, design og kunsthåndværk. Der er ca. 10 udstillinger om året. Det er altid gratis at komme ind. 

Nicolai for børn er en del af Nicolai Komplekset. Det er et børnekulturhus, der primært henvender sig til de 2-12 årige. Her kan de får lov til at udfolde sig i den store bygnings mange og skiftende aktiviteter; Der er både noget motorikken, den kreative sjæl og for hjernen. Afsted og gå på opdagelse!

 

En oplevelse for sig

Harteværket

Et Moderne Oplevelsescenter for børn og voksne, der elsker at udforske og gå på opdagelse i vand, energi og bevægelse, når der leges med naturkræfterne. 
Harteværket er beliggende i Koldings naturperle, Kolding Ådal. Dette inviterer til at besøgende cykler sig en tur i området eller frem og tilbage fra Kolding Hotel Apartments, hvor der kan lejes cykler. 

Kraftværket producer i dag stadig strøm til Kolding, hvilket giver anledning til at kigge indenfor og se hvordan vand bliver til strøm. 

Ekstra muligheder

Tilpas dit ophold

Her kan du se, hvilke ekstra muligheder vi tilbyder for at gøre dit ophold endnu mere nemt og bekvemt. Du kan næsten få det, som du vil have det. 

Tapas

Nyd en lækker tapasanretning. Tapas skal bestilles dagen før. Afhentes i receptionen og nydes i din lejlighed.

Pris pr. pers. 185,- 

Morgenmad

Sund og nærende morgenmad.
Morgenmad kan nydes i vores lounge og orangeri, hvor morgenmadsbuffeten er åben mellem 07.00-10.00 i hverdagene og 07.30-10.30 i weekenden.

Pris pr. pers. 130,- / Børn 85,- 

 

Cava

Cava

Nyd duften, smagen og den evigt charmerende cava.

Pris pr. flaske: 120,-

Udstilling af Flora Dania - Kongernes Samling©

Flora Danica på Koldinghus - Spar 20%

Oplev Flora Danica-udstillingen på Koldinghus - Kongernes Samling.

En verden af overdådig porcelæn og storslåede fortællinger åbenbarer sig, nu hvor Kongernes Samling for første gang udstiller deres store beholdning af det originale Flora Danica-stel i Bibliotekssalen på Koldinghus. Fotografi © Iben Kaufmann.

Pris pr. person: 104,-

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue - Spar 15%

Forkæl dig selv med en wellnessoplevelse i Dronning Dorotheas Badstue.
Du kan se en oversigt over alle deres faciliteter her

Entré kræver tidsbestilling og kan bestilles i disse vinduer:
Man - Fre: 10.00-14.00 & 15.00-19.00
Lør - Søn: 09.00-13.00 & 14.00-18.00

Pris pr. person: 275,-

Trapholt

Trapholt - Spar 20%

Er du til kunst og moderne design? Så er Trapholt lige noget for dig.

Pris pr. person: 104,-

Blomster

Blomster

Forkæl din nærmeste med en smuk buket blomster.

Pris pr. Buket: 300,-

Ekstra tid

Du har mulighed for både to timer tidligere check-in og to timer senere check-ud. Om søndagen er der mulighed for at checke ud kl. 15.00.

Pris pr. tilvalg 185,- / Søndag kl. 15:00 450,-

Parkering

Parkering

Bestil parkering til din bil på hotellets egen parkeringsplads.

Psst.. vi har tre el ladestik(EU) til elektriske biler.

Læs mere

Pris pr. bil/dag 45,-

 

Grill

Lån en gasgrill i receptionen. 

Grill 150,-

 

Cykel

Cykel

Tag en cykeltur i Koldings fantastiske natur.

Pris pr. dag: 50,-

Cykelhjelm medfølger selvfølgelig ganske gratis.

Hund

Hunde er hjerteligt velkomne. Vi skal blot have besked ved booking, hvis I ønsker at medbringe jeres bedste firbenede ven. Da vi har begrænsede antal lejligheder hvor hund kan medbringes, vil din booking med hund først være garanteret efter 24 timer.

Hund pr. ankomstdag 200,-

Hund pr. bliverdag 50,-

Kolding Hotel Apartments

Book din næste ferie hos os