Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

Bo i midtbyen når du deltager i byens konferencer eller møder

Har du brug for en anderledes og indbydende ramme for din overnatning, mens du deltager ved konferencer og erhvervsmøder i Kolding og omegn?

Hos Kolding Hotel Apartments er der mulighed for at bo i hotellejligheder fra 1-8 personer. Der er køkken og spisestue i alle lejligheder, hvor man også nemt kan holde et formøde, eller samles som gruppe inden det store møde ude i byen.

Vores lejligheder er oplagte til både at være sammen, være effektive, men også til at finde ro og koble fra. Hotellet ligger centralt placeret i hjertet af Kolding og midt i Danmark. I lejlighederne er der mulighed for at lave mad, og der er rig mulighed for at strække benene med en tur rundt om Slotssøen, eller dyrke motion i Slotssøbadet eller Fitness World som ligger lige ved siden af os. Vi ligger i gåafstand fra byens restauranter, kongernes samling Koldinghus og naturen er lige ude for døren.

I lejligheden kan I være helt jer selv, og I har alle de faciliteter til rådighed, der gør, at I kan arbejde koncentreret og fokuseret og få det maksimale ud af dagen.

Det smarte er at I sparer et lille mødelokale væk, idet I kan bruge den lejlighed I overnatter I, til også at holde møde.

Er I mange som skal afsted til et arrangement kan I forespørge på en særaftale i form af en rabatkode tilknyttet det pågældende arrangement. Sidder du som planlægger af større konferencer og mangler overnatningsmuligheder i Kolding, kan du ligeledes forespørge på en særaftale – se kontaktinfo herunder.

Konferencesteder og store mødelokaler

Konferencer og møder i Kolding

Konferencer og møder hos Koldinghus

Hvis I skal afvikle konference eller stormøde på Koldinghus, så kan oplevelsen fuldendes med en overnatning hos os. Overnatningen inkluderer 20% rabat med en rekvireret bookingkode af eventplanlæggeren, og bookes online. Afstanden mellem Koldinghus og Kolding Hotel Apartments er 250 meter.

Læs mere om mulighederne hos Koldinghus: Klik her.

 

Erhvervsarrangementer og forretningsmøder hos Volkerts Fylke

Skal arrangementer og møder holdes på Volkerts Fylke kan I overnatte lige i nærheden hos os. Overnatningen inkluderer 20% rabat med en rekvireret bookingkode af eventplanlæggeren, og bookes online. Afstanden mellem Volkerts Fylke og Kolding Hotel Apartments er 1,3 kilometer.

Læs mere om mulighederne hos Volkerts Fylke: Klik her.

 

Bemærk: Afholder I konference og erhvervsmøder i nærheden af Kolding, og søger overnatning til jeres deltagere, er I meget velkomne til at kontakte os for at høre om muligheden for rabatkode.

Kolding Hotel Apartments

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt hotelchef Heidi Walz på [email protected] for mere information omkring vores særaftaler.
Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe +45 7554 1800 for at høre nærmere.

Kampagnekoder med rabat, gælder på overnatning til dagspris med afbestilling og gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter som non-refundable, kampagner, pakker og tilbud.

Udsigt over byen og Slotssøen

Slotssølejlighed

Vores eksklusive slotssølejligheder giver mulighed for behagelig overnatning i Latinerkvarteret midt i Kolding, når du søger overnatning i forbindelse med konferencer og møder i Trekantsområdet. I Slotssølejlighederne kan der være op til 8 personer, og der er god plads til både at strække benene undervejs, trække vejret på altanen og lave frokost i det store køkken. Ønskes det at bruge lejlighederne som mødefaciliteter kan der være op til 10 siddende personer, som alle kan nyde udsigten ud over Kolding og Slotssøen.

Lejlighederne har hver to soveværelser med tilhørende toiletter. Derudover er der øverste plan i kip med en dobbeltseng og en sovesofa, så der er plads til op til 8 overnattende gæster.

Der er mulighed for forplejning og lån af AV-udstyr. Ved et dagsmøde kan vi levere morgenbuffet, isvand, kaffe og frugt. Yderligere forplejning og eventuelt mad udefra, koordineres i samarbejde mellem jer og os.

Udsigt over Slotssøen

Sølejlighed

I sølejlighederne bor du i vores grønne omgivelse med delvis udsigt til søen, helt tæt på naturen med et fantastisk lysindfald. Fra de forskelligt beliggende Sølejligheder kan du alt efter placering opleve kig/udsigt til Slotssøen og vor nabo Kongeslottet Koldinghus.

Sølejlighederne er placeret i de arkitekttegnede punkthuse, der har forskellige geometriske former som trekanter, cirkler, stjerner eller firkanter. Punkthusenes store vinduespartier giver en betagende oplevelse af naturens farver, himlens lys og årstidernes skiften. Sølejlighederne rummer alle stue, køkken, soveværelse og badeværelse. 4- og 6-personers lejlighederne har et soveværelse med to enkeltsenge sat sammen til en dobbeltseng, samt væghængte senge og enkeltsenge i lejlighedens øvrige soveværelser. Vægthængte senge er 190 cm lange.

Udsigt til gårdmiljøet

Gårdlejlighed

Indtag det grønne rum. Gårdlejlighederne ligger alle i vores hyggelige gårdmiljø. Her har du udsigt til de omkringliggende punkthuse og de lyse, grønne områder. I en gårdlejlighed kan du nyde naturen, selvom du bor midt i byen.

Udsigt til gaden

Gadelejlighed

Mærk byens puls. Gadelejlighederne ligger ud mod den ensrettede Låsbygade med cafeer, butikker og take-away-restauranter. Når du bor tæt på det hele,  skal du regne med, at du kan høre byens liv og summen.

Kolding Hotel Apartments

Book din næste ferie hos os