Skip to the content

Kongeophold i Latinerkvarteret Kolding

kongeoplevelse + hotelophold

Kongernes Samling Koldinghus


Kongernes Samling Koldinghus (300 meter fra hotellet)

spændende aktuelle udstillinger og klassisk dansk frokostbuffet

Kolding Hotel Apartments


Kolding Hotel Apartments

fantastiske oplevelser og enestående hotellejligheder


En kongelig oplevelse

 

Oplev det over 750 år gamle slot Kongernes Samling Koldinghus, nyd udsigten fra Kæmpetårnet ud over byen, udforsk de aktuelle museumsudstillinger og afslut besøget med en lækker frokostbuffet i Restaurant Madkælderen, der ligger i den charmerende gamle kælder under nordfløjen på Koldinghus. Kælderen har flotte hvælvede lofter, rustikke murstensvægge og historie helt tilbage til midten af 1400-tallet.

Kolding Hotel Apartments ligger i skøn natur med byens mange muligheder lige uden for døren. Kongeopholdet er med overnatning i hotellejlighed på bredden af Slotssøen, for foden af Koldinghus og midt i Koldings gamle, hyggelige latinerkvarter med restauranter, caféer, butikker og kulturtilbud inden for gåafstand. Med i kongeopholdet følger en liflig flaske cava og lækker morgenbuffet i hyggeligt lounge-miljø.

 

 

Kongeopholdet inkluderer:

-    Overnatning i hotellejlighed efter eget valg

-    En flaske lækker cava ved ankomst på hotellet

-    Lækker frokostbuffet kl. 12:00 hos Madkælderen Koldinghus

-    Adgang til Koldinghus og samtlige aktuelle udstillinger

-    Morgenbuffet i hotellets hyggelige lounge

 

 

Du kan benytte kongeopholdet fra mandag til og med søndag.

Bestil opholdet via knappen herunder eller på telefon 7554 1800.

Vi er ved telefonen alle dage kl. 7:30 - 22:00.

 

Bemærk: Alle spisende gæster skal bookes som voksne.
Oplys ved bestilling den ugedag hvor du ønsker frokostbuffet.

Kongernes Samling Koldinghus

Aktuelle udstillinger

Flora Danica – Kongernes Samling Koldinghus

 

I udstillingen "FLORA DANICA – Verdens Vildeste Stel" udforskes historien bag det ikoniske porcelænsstel, hvis tilblivelse er tæt forbundet med det omfattende bogværk Flora Danica fra 1761-1883. Dette værk repræsenterer verdens mest ambitiøse kortlægning af vilde planter, en episk indsats der strakte sig over 122 år og resulterede i detaljerede beskrivelser og smukke kobberstik af hele 3.240 plantearter. Netop dette prestigefyldte arbejde, der sigtede på at indsamle viden og skabe nytte af den vilde natur såvel som kaste glans over det enevældige styre, blev omkring 1789 sat til skue på porcelæn.

Prinsessekjoler – Kongernes Samling Koldinghus

 

I anledning af H.K.H. Prinsesse Benediktes 80-års fødselsdag i 2024 præsenteres en udstilling, der med en imponerende iscenesættelse fremviser over 20 pragtfulde dragter, som symboliserer Prinsessens mangeårige indsats. Navngivet "PRINSESSEKJOLER", udgør udstillingen både en fejring af Prinsessens runde fødselsdag og en kreativ hyldest til den dygtige modeskaber, Jørgen Bender. Hans passion for mode blev vakt tidligt, og allerede som 14-årig begyndte han sin læretid i den legendariske modeskaber Holger Bloms salon, som han overtog i en alder af 26 år ved grundlæggerens død i 1965.

Frederik 10.

 

I anledning af tronskiftet 14. januar kan du snart opleve udstillingen ”Frederik 10. – Konge af i morgen” på Koldinghus 11. oktober 2024 til 21. april 2025. Udstillingen tegner et portræt af Danmarks nye konge igennem fotografier, genstande, videoklip, malerier og lyd. Blandt de udstillede genstande er bjælken med kælenavnet Maren, som Kongen gravede sig ind under i forbindelse med afslutningen af frømandsuddannelsen, H.M. Dronning Marys brudekjole og H.M. Kong Frederik 10.s gallauniform fra søværnet. Du kan også se særlige genstande, som Kongens første skoletaske og hundeslædepisken fra Sirius-ekspeditionen i Grønland.

Stay Surprised

Køb et gavekort til kongeoplevelser

Overrask en du holder af, med et gavekort til udsøgte og delikate oplevelser hos Kolding Hotel Apartments. Gavekortet kan bruges til kongeophold, almindelige overnatninger og til vores andre pakkeophold.

Kolding Hotel Apartments

kongeophold og ferieoplevelser