Skip to the content

Fordele hos os for Ældre Sagens medlemmer

Spar 20% på din overnatning

Vi samarbejder med Ældre Sagen

Nyd opholdet i skøn ferielejlighed ved Slotssøen og Koldinghus – lige i hjertet af Kolding – tæt på natur og mange oplevelser.

Vores ferielejligheder har eget køkken, stue, badeværelse og separate soverum med plads op til 6 personer. Vælg selv om I vil bo med kig til Slotssøen eller Koldinghus, i gårdens rolige omgivelser eller ud til gaden og byens pulserende liv.

Byens butikker og restauranter ligger i gåafstand. I det hele taget byder Kolding området på et væld af oplevelser. Derfor er Kolding Hotel Apartments er et godt udgangspunkt for både ro og hygge samt mange forskellige oplevelser.

Kampagnekoden gælder på overnatning med 1 dags afbestilling og gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter som non-refundable, kampagner, pakker og tilbud.

Ved ankomst skal medlemsnummer fremvises.

Kongeskibet Dannebrog
©Kongernes Samling Koldinghus

Spar 20% på entré til Koldinghus

Kongeskibet Dannebrog

Kongernes Samling inviterer fra den 3. februar besøgende på Koldinghus med ombord på Kongeskibet Dannebrog. Koldinghus’ 800 m2 store ruinsal på fire etager danner rammen om udstillingen, som formidler livet ombord for både kongefamilien og mandskabet.

Udstillingen er en nyopsætning og udvidelse af udstillingen ”KONGESKIBET DANNEBROG”, som kunne opleves på M/S Museet for Søfart i 2022.

©Iben Kaufmann

Blomsterkurve – Iben Kaufmann©

Flora Danica

Permanent udstilling frem til 2030

En verden af overdådig porcelæn og storslåede fortællinger vil åbenbare sig, når Kongernes Samling for første gang udstiller deres store beholdning af det originale Flora Danica-stel i Bibliotekssalen på Koldinghus.

I udstillingen udfoldes historien om det historiske stels tilblivelse og om baggrunden for hvorfor enevælden besluttede at omsætte tidens store prestigeprojekt – kortlægning af den danske flora i kobberstik og bogværk – til porcelæn. Netop tanken om at gøre Den Kongelige Danske Porcelænsfabriks til dato største pragtstel til reklame for den storstilede kortlægning af planter, svampe, alger og blomster, vidner om, hvor stor prestige enevælden lagde i arbejdet med systematisering af den vilde flora.

Christiansfeld

Tag et smut forbi UNESCO byen Christiansfeld

Besøg ét af Danmarks 7 vidundere på dit besøg i Kolding. Hvis du er interesseret i historie og ikoniske bygninger, vil du helt sikkert finde Christiansfeld interessant.

I dette velbevarede samfund, som Brødremenigheden opførte i 1773, ligger de ikoniske gulstenshuse side om side. Brødremenigheden er ikke kun kendt i Danmark, men over hele verden.

Christiansfeld er på UNESCO Verdensarvsliste, hvilket betyder, at byen er blevet erklæret bevaringsværdig under det internationale verdensarvsprogram. Formålet med dette program er at benævne og beskytte steder, som har enestående betydning. Byen blev optaget på listen den 4. juli 2015 og blev her markeret som et ganske betydningsfuldt sted.

Du kan tage på opdagelse i de fine brostensbelagte gader, mens du nyder en af de berømte honningkager.

Geografisk Have

Oplev Kina, Sydamerika, Nordamerika, Asien, Europa, Japan & Sibirien

Besøg Geografisk Have

Ønsker I at se en botanisk have helt udover det sædvanlige, så er Geografisk Have i Kolding et særligt godt bud. Haven byder på en helt unik plantesamling fra hele verden.

Navnet Geografisk Have kommer sig af, at haven er opdelt i kontinenter og forskellige lande. Du vil derfor kunne gå på opdagelse i Europa, hvor bøgen, slangegran og paradisæblet findes. Eller måske vil du langt væk til Sibirien? Her kan I opleve den sibiriske iris eller den vidunderlige ædelgran.

Hent kortet her

Trapholt

Trapholt

Et moderne kunstmuseum

Trapholt er det eneste museum i Danmark, hvor du både kan se kunsthåndværk, billedkunst, møbeldesign og design. Her er den moderne kunst i højsædet, og museets særudstillinger byder altid på et møde med både danske og internationale kunstnere og designere.

Frem til midt august kan du opleve den mest omfattende udstilling om Arne Jacobsen nogensinde. Her bliver du præsenteret for en af de mest indflydelsesrige arkitekters værker samt person.

Super lækker lejlighed og meget serviceminded personale

Morten fra Silkeborg

Dejlige bolliger, tæt på bymidten, perfekt udsigt til slotssøen.

Gritt fra Bogense

Perfekt beliggenhed. Dejlig lejlighed. god service og forplejning.

Isabella fra Frederiksberg

I har jo en fantastisk beliggenhed og dejlig indrettede lejligheder. Derudover har vi mødt den bedste service.

Dorte fra Køge

Gode faciliteter. God service over mail inden besøg. God modtagelse på dagen. Lækker tapas og dejlig morgenmad. Vi ses.

Martin fra Bramdrupdam

Kolding Hotel Apartments

Book dit næste ophold hos os