Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

Det perfekte mødested for familie og venner

Den årlige familietur eller weekend med vennerne – vi hjælper gerne med et særligt ophold.

Bor børnene i København, bedsteforældrene og kusinerne i Nordjylland og I selv i Sønderjylland, eller er de bedste venner i hver sin ende af landet – Kolding kan nås indenfor 2 timer, uanset hvor i Danmark du kommer fra.

Kolding har meget at byde på, og Kolding Hotel Apartments ligger med gåafstand til det meste – tilmed i midten af Danmark, hvorfor det er nemt at mødes hos os, og bruge os som base for oplevelser i Kolding og omegn.

Vores ferielejligheder er helt særlige og minder mest om kvaliteten på hotelniveau. Vi har nemlig linned, håndklæder, forbrug og slutrengøring inkluderet. Lejlighederne kan huse fra 2-6 personer, og i slotssølejlighederne op til 8 personer. Her kan I se alle de mange ting som lejligheden inkluderer, og som I kan lade blive hjemme, hvis I blot overnatter 1 eller 2 dage. Se inventaret her.

Der er køkken med al inventar, og spiseplads i alle lejligheder, tilpasset om du bor i en 2, 4 eller 6 personers lejlighed. I vores Slotssølejligheder kan I samles op til 10 personer i køkkenet, det er dog også muligt at låne et ekstra bord og service, såfremt I er lidt flere.

Uendelige muligheder

Skræddersy det perfekte ophold sammen med os

Kolding Hotel Apartments ligger lige ned til slotssøen og Kolding Midtby. Vores naboer er Koldinghus Slot og Slotssøbadet – sidstnævnte huser også Dronning Dorotheas Badstue og Fitness World. På Koldinghus er der både faste udstillinger og tidsbegrænsede. Lige nu vises Flora Danica – Verdens Vildeste Stel.

Børnene kan hygge sig i Slotssøbadet, hvor der både er vandrutchebaner, varmvandbassiner, spraypark og småbørnsområde. Udendørs kan man få det kolde gys, samt benytte den udendørs sauna Bella Vista.

I gåafstand ligger gågaden, byens cafeer og restauranter, hvor vi tilbyder rabat på udvalgte steder. I har mulighed for at slappe af i Dronning Dorotheas Badstue og opleve de forskellige bassiner samt bestille wellnessbehandlinger. Længere ude i horisonten findes Marielundsskoven som byder på skønne gå- og løberuter. Vi anbefaler også Designmuseet Trapholt og Geografisk Have som begge har gode oplevelser for familie og venner.

Bestil som tilkøb vores sunde, lækre og økologiske morgenbuffet på hotellet – så kan I nemt samles og nyde dagens første måltid. Eller vælg selv at lave morgenmad i lejligheden, hvor vi anbefaler nærliggende Ø-land bageren som bager surdejsbrød, eller Lagkagehuset.

Kolding Hotel Apartments

Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os på vegne af familie eller venner, for en særaftale om rabat. Det kan være en bookingkode, hvor familiemedlemmer og venner selv bestiller online, eller en specialaftale med samlet bestilling og afregning.

Skriv til os på [email protected] eller ring +45 75541800.

Kampagnekoder med rabat, gælder på overnatning til dagspris med afbestilling og gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter som non-refundable, kampagner, pakker og tilbud.

Udsigt over byen og Slotssøen

Slotssølejlighed

Vores eksklusive slotssølejligheder er den perfekte ramme til venner og familietræf i Kolding Midtby. I Slotssølejlighederne kan der være op til 8 personer, og der er god plads til både at strække benene undervejs, trække vejret på altanen og lave frokost i det store køkken.

Lejlighederne har hver to soveværelser med tilhørende toiletter. Derudover er der øverste plan i kip med en dobbeltseng og en sovesofa, så der er plads til op til 8 overnattende gæster.

Udsigt over Slotssøen

Sølejlighed

I sølejlighederne bor du i vores grønne omgivelse med delvis udsigt til søen, helt tæt på naturen med et fantastisk lysindfald. Fra de forskelligt beliggende Sølejligheder kan du alt efter placering opleve kig/udsigt til Slotssøen og vor nabo Kongeslottet Koldinghus.

Sølejlighederne er placeret i de arkitekttegnede punkthuse, der har forskellige geometriske former som trekanter, cirkler, stjerner eller firkanter. Punkthusenes store vinduespartier giver en betagende oplevelse af naturens farver, himlens lys og årstidernes skiften. Sølejlighederne rummer alle stue, køkken, soveværelse og badeværelse. 4- og 6-personers lejlighederne har et soveværelse med to enkeltsenge sat sammen til en dobbeltseng, samt væghængte senge og enkeltsenge i lejlighedens øvrige soveværelser. Vægthængte senge er 190 cm lange.

Udsigt til gårdmiljøet

Gårdlejlighed

Indtag det grønne rum. Gårdlejlighederne ligger alle i vores hyggelige gårdmiljø. Her har du udsigt til de omkringliggende punkthuse og de lyse, grønne områder. I en gårdlejlighed kan du nyde naturen, selvom du bor midt i byen.

Udsigt til gaden

Gadelejlighed

Mærk byens puls. Gadelejlighederne ligger ud mod den ensrettede Låsbygade med cafeer, butikker og take-away-restauranter. Når du bor tæt på det hele,  skal du regne med, at du kan høre byens liv og summen.

Kolding Hotel Apartments

Book din næste ferie hos os